free one page website templates

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az Instantfilm működése

Az egyszerűségre törekszünk

Első lépések

Gondolja át, mit szeretne

Első teendője, hogy gondolja ki, mit szeretne megjelentetni, milyen az Ön stílusa, mire fogja használni a kész filmet. Ha ezen gondolatok összeálltak, akkor léphetünk tovább.

Második lépés

Következik a kiválasztás

Kiválaszthatja filmjének stílusát, színezését stb. Sok dolog közül választhat. Egyik sem függ a másiktól, tehát kedvére válogathat. Ne aggódjon, mert a végén úgyis segítünk mindent tisztázni.

Utolsó lépés

A kapcsolatfevétel vagy megrendelés

Amikor majd minden részlet megadásával is végeztünk, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket. Ha gyorsítani és egyszerűsíteni szeretne, össze is álltíthatja online a filmjét és meg is rendelheti.

Alapcsomag és extrák

Nézzük, mik közül választhat!

ALAPCSOMAG

Alapcsomagunk minden szükséges elemet tartalmaz, Önnek csak választania kell.

• 1 ÓRA HELYSZÍNI FORGATÁS
• 3 FÉLE STÍLUSOK ÉS HANGULAT
• 3 FÉLE SZÍNEZÉSI MÓD
• INGYENES ZENE
FELIRATOK (10 db animált)
HD FELBONTÁSÚ KÉSZ ANYAG
• KB. 60-80 mp FILMHOSSZ

EXTRÁK

Extráinkkal még érdekesebbé, egyedibbé varázsolhatja filmjét. Egyszerre több extrát is választhat.

+ HELYSZÍNI FORGATÁS
+ INTERJÚ
+ NARRÁCIÓ
+ ANIMÁLT LOGÓ INTRO
+ FELIRAT ANIMÁCIÓ
+ EXTRA FELIRATOK
+ ANIMÁCIÓ

SPECIÁLIS  AJÁNLATUNK

Speciális ajánlatunk keretében mindig más-más különlegességel várjuk ügyfeleinket. Megéri visszanézni!

+ DRÓNOS LÉGIFELVÉTEL MOST SOKKAL ALACSONYABB ÁRON MÁR AZ ALAPCSOMAGHOZ IS.
+ DUPLA FILM KEDVEZMÉNY: KÉT FILM EGYIDEJŰ RENDELÉSE ESETÉN MINDKÉT FILMNÉL KEDVEZMÉNYT ADUNK.

Az alapcsomag elemei:

NORMÁL

Teljesen normális, reális, valódi színek, egyik szín sincs eltúlozva vagy kiemelve. Ott ajánljuk, ahol gyors, vagy közepes a stílus, hogy ne vigye el a figyelmet egy különlegesebb színezés.


EXTRA SZÍNES

Lassú és közepes stílusokhoz ajánljuk. A név egy túlszaturált, nagyon színes színezési módot takar. Naplemente, kék ég, zöld fű, tájképek felvételeihez ajánljuk, vagy speciális belső felvételekhez. Ahol sok az arc és az emberábrázolás, ott nem annyira tanácsos ez a színezés.


MODERN

Többféle színezési mód együttes neve. Hol mélyebb feketék, hol pedig fakóbb színeket jelent. Mindig a film stílusához igazítjuk ezt a valóságtól kicsit elrugaszkodott, ám modern és divatos színezést. Ma az "instagram" színezés divat, ahol fakóbb érzetű képek jelennek meg, néha kékes, zöldes, narancsos beütéssel. Lényegében mindegyik stílushoz ajánljuk.


FEKETE-FEHÉR

A nevet nem kell megmagyarázni, viszont az fontosnak tartjuk elmondani, hogy egyszerűen levesszük a színt a képekről, hanem különböző szűrőkkel beállítjuk igazi, valós, éélvezhető fekete-fehér tónusra. Néha a fekete színt kicsit kékesre vagy zöldesre színezzük, de volt már igény kicsit sötétlilás tónusra is. Igényes, szép film készíthető, de inkább a lassú stílushoz ajánljuk.

A film zenéjét mi ingyen szolgátatjuk hivatalos stock free zenékkel. A film stílusa, üteme, hangulata, színezése és tartalma szerint választjuk ki a legjobb zenét az Ön filmjéhez. Önnek ezzel kapcsolatban nincs semmi tennivalója.


Ha Ön mégis ragaszkodik egy konkrét zenéhez, akkor a zene jogtulajdonosi beleegyezését Önnek kell beszereznie.

Az alapcsomag 10 db animált feliratot tartalmaz. Az animáció itt alapanimálást jelent, mint beúszás, oldalról bekúszás, homályosítás stb. 


Bár a 10 db felirat egy 60-80 másodperces filmben elég szokott lenni, van lehetősége további 10 extra felirat megvásárlására, és exkluzívabb animált feliratozásra is.

Az alapcsomag részleteinek és elemeinek kiválasztása elkerülhetetlen. Ne aggódjon, ha nem tud dönteni, nem tudja, hogy Önnek melyik a legjobb választás. Mi azért vagyunk, hogy segítsünk. Írjon nekünk a KAPCSOLAT menüpont alatt, és segítünk.

Választható extrák:

Férfi vagy női kísérő hang, aki elmond mindent, amit tudatni szeretnénk. Gyorsabb stílushoz nem ajánljuk az ütem és a film rövidsége miatt, de nem kizáró. Egy extra csak egy narrációs hangot jelent, vagy férfit, vagy nőt. A hang lehet magyar, angol (brit vagy amerikai), orosz vagy német nyelvű. A magyartól eltérő nyelvek nem jelentenek extra felárat.

A leginkább kedvelt extra, vagy néha a kényszerűség viszi rá a megrendelőt. Egy órányi forgatás egy alapfilmhez elegendő, de sokszor nagy a helyszín, amit be kell mutatnunk, vagy több helyszín van, több tevékenység, ahol nem elég 1 órányi forgatás. Ezt a film készítése előtti megbeszélésen már látjuk előre, így tervzhető ennek az extrának a szükségessége és plusz költsége.

Saját tapasztalat, hogy 10 felirat, azaz 10 szlogen vagy információ elegendő szokott lenni, de többen kérik ezt az extrát, mivel folyamatos feliratozást szeretnének (a némán internetező kliensek miatt), vagy épp nagyon sok információt kívánnak kiírni a képernyőre. Egy extra csomag plusz 10 db feliratot tartalmaz.

A feliratok nem statikusan megjelenő feliratok már az alapcsomagban sem, de ha extra animálást, vonalak és feliratalapok mozgatását is szeretné, az is megoldható. Az extra ez esetben az alap 10 db felirat extrább animálását jelenti.


A logó animáció pedig a film elejére és/vagy végére kikerülő animált logót jelenti hangeffekttel együtt. A legjobb, ha a referenciáink között megnézi, eddig milyeneket készítettünk. 

Néha animált effektekre van szükség. Például egy kis rajzos emberkére, aki tartja a táblát, amin a felirat megjelenik, vagy egy-egy magyarázó mozgó ábra szükséges. Az animáció drága dolog, extránként 5 másodperces animáció készítését vállaljuk.

Speciális ajánlatunk:

Ha egy megrendelő egyszerre két filmet rendel (például külön szeretne készíteni Instantfilmet a különböző tevékenységi köreinek), akkor elengedjük mindkét film (!) teljes végösszegének 15%-át.

Mások így választottak:

STÍLUS: közepes

64
%

SZÍN: modern

46
%

EXTRA #1: narráció

57
%

EXTRA #2: plusz forgatási óra

77
%

Példákon át könnyebb a választás

Bemutatjuk az egyes változatokat mintafilmeken keresztül

STÍLUS: GYORS
SZÍNEZÉS: MODERN

EXTRÁK
:
PLUSZ FORGATÁSSTÍLUS: LASSÚ
SZÍNEZÉS: NORMÁL

EXTRÁK:
PLUSZ FORGATÁS
EXTRA FELIRATOK
INTERJÚ

STÍLUS: KÖZEPES
SZÍNEZÉS: FEKETE-FEHÉR

EXTRÁK:
PLUSZ FORGATÁS
INTERJÚ
ANIMÁLT FELIRATOK

STÍLUS: GYORS
SZÍNEZÉS: MODERN

EXTRÁK:
PLUSZ FORGATÁS
ANIMÁLT FELIRATOK

STÍLUS: GYORS
SZÍNEZÉS: MODERN

EXTRÁK:
PLUSZ FORGATÁS

STÍLUS: LASSÚ
SZÍNEZÉS: MODERN

EXTRÁK:
PLUSZ FORGATÁS
ANIMÁLT LOGÓ
INTERJÚ